Ugye nincs bajom?
Figyelt kérdés
Eddig 69 kg voltam év elején, most vagyok 65 kg. Nem régen voltam vérvételen, minden tökéletes lett, pici vérhiány van. Mindenki azt mondja, hogy fogytam, én is észrevettem, hogy egy picit beesett az arcom. Reggel elmegyek suliba, eszek valamit, majd este vagy délután valamit. Sokat tesizünk, egész héten tanulok nagyon sokat, szombatonként dolgozok és vasárnap minden előlröl.. Sokat stresszelek igaz, ha ez számít valamit, egy lány miatt.. Lehet ezek miatt?2017. ápr. 9. 19:55
1/1 anonim válasza:
Néha relaxálj , meditálj nagyon hasznos a stresszoldásra, A hétvégéket meg töltsd pihenéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!