Esetleg nektek valami ötlet, hogy mi bajom lehet?
Már vagy két éve folyamatosan visszatérő hányinger, szédülés, egyensúlyzavar,fejfájás, fáradékonyság kínoz.A fáradékonyság addig megy, hogy naponta legalább 2-3 órát átalszom az iskolában, akaratom ellenére is.
Az orvosok nem tudnak mit mondani, ide-oda dobálgatnak csak, a leleteimen nincs semmi szervi probléma.
Az emberek közt is legtöbbször nagyon rosszul leszek. Ha sokan vannak rám tör a szédülés és a hányinger. Dühös leszek és legszívesebben felpofoznám az összeset, de ehelyett csak a lábamat rángatom ideglevezetésképp.
Ha egyedül sétálok és eljön mellettem valaki gyakran nem veszek levegőt akaratom ellenére is. Ez nagyon rossz, mert párszor már majdnem megfulladtam, nem tudtam mit csinálni, meg kellett várnom míg elmentek. Félek tőlük. Nem szívesen megyek társaságba, sőt.
Mi lehet a probléma, tud valaki valamit? Már nagyon szükségem van valami válaszra, mert nem bírom, hogy senki sem tudja. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!