Mi lehet ez? Veszélyes lehet?
Afrikában voltam egy szafarin. Hazajövet vettem észre, hogy a bőrömön mindenhol ilyen kis fehér pöttyök voltak.
Nem is foglalkoztam vele, de ezek a pöttyök megnőttek, olyanok lettek, mint egy pattanás. A szélük meg piros lett. Nem fájt, meg semmi, szóval nem foglalkoztam vele, azonban tegnap zuhanyzás közben az egyik felszakadt, és egy kis kukac volt benne. És az egész testemen mindenhol vannak ilyen pöttyök, legalább ezer darab. Mi lehet ez? Veszélyes lehet? El kellene mennem orvoshoz? Félek az orvosoktól.
Hát, ha jobban félsz az orvosoktól, mint a testedet elevenen felzabáló kukacoktól, akkor hagyd az egészet.
Nagyon remélem, hogy ez egy trollkérdés, és nem vagy ennyire sötét.
Vajon valami komolyabb bajom is lehet, vagy csak kimásznak és eltűnnek? Fájni nem fáj, a heg meg elmúlik. Az orvos viszont mit csinálna? Lehet hogy kivágná egy késsel, vagy még rosszabb, el akarna altatni, hogy megműtsön, vagy mittudomén. Mi van, ha nem kelek fel? Ti nem féltek ettől?
Amúgy nem is látszanak annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!