Megijesztett az internet az influenzával kapcsolatos veszélyek elolvasása után. Tényleg ennyire veszélyes?
Valószínűleg influenzás vagyok. Influenzajárvány van a suliban, illetve minden tünetem passzol. Fáj a fejem, a torkom és a mellkasom, szédülök, és magas lázam van. Csak kíváncsiságból megnéztem a tüneteket, meg a kezelést stb, és olyanokat olvastam hogy sok esetben halál a vége, hamar kialakulhatnak szövődmények, és elég veszélyes. Rendesen megijedtem. Megtudnátok nyugtatni? Esetleg tényleg igaz amit olvastam?
13/L
Ha kíváncsi vagy a statisztikákra, az Országos Epidemiológiai Központ honlapján megtalálod. Immunszupresszált, vagy teljesen gondozatlan, testileg leromlott emberek halnak bele, akik orvoshoz sem fordulnak. Plusz nem magába a betegségbe, hanem abba, hogy nem isznak, nem csillapítják a lázat, és kiszáradnak.
Túl leszel rajta, és meggyógyulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!