SOS Ha pénteken lefeküdtem egy lánnyal, aki ma bevallotta hogy AIDSes. Nem védekeztünk mert mondta hogy szed tabit?
Nem biztos, hogy valóban beteg. Lehet, hogy ezzel szívat. Bár elég rossz vicc.
Ha az, akkor sem biztos, hogy elkaptad.
A lényeg, hogy menj el szűrésre, hogy tudd, hogy mi van.
Egyébként meg tanács a jövőre, hogy használj gumit. Azt sem hiheted el, hogy valóban szed tablettát.
Majd ha már biztos, komoly kapcsolatod lesz, ahol az sem gond, ha esetleg baba lesz, akkor lehet gumi nélkül.
Alkalmi kapcsolatnál meg soha semmiképp nem szabad gumi nélkül a betegségek miatt. Ki tudja, hogy az illető már hány másikkal volt együtt és azok kikkel, stb.
Szex után!
Lány: bocsi, de AIDS-es vagyok.
Fiú: én is.
Lány: csak vicceltem.
Fiú: én meg nem!
Nem értem, ha valaki AIDS-es minek szed tablettát, az lenne a legjobb ha nem k****** többé. Jó persze az sem hiányzik, hogy valakivel összefekszik, aztán szül egy gyereket aki szintén AIDS-es lesz...
Neked meg csak gratulálni tudod, hogy részegen hetyegsz mindenféle néppel. A lány meg egy jó nagy barom, hogy nem tájékoztatott erről, kvázi egy gyilkológépezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!