Januárban lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk, de nem élvezett belém. ( Ez volt a 2. szexuális együttlétem) Februárban meg is jött a menszeszem, de kimaradt a március és még mindig nem jött meg?!
Figyelt kérdés
Szerintetek van okom aggodalomra? Lehetek terhes?! (15 éves vagyok és még nem állt be rendesen ) Azóta nem feküdtem le senkivel és semmi furcsát nem vettem észre magamon. Se hányinger, se undor, se rosszullét, se semmi csak annyi hogy kimaradt 1 hónapot és még most sem jött meg?!2014. ápr. 20. 12:27
2/7 anonim válasza:
Lehet,hogy csak kimaradt, de ha veszel egy tesztet megnyugszol (vagy nem). Csak pár száz forint és nem kell kiírni ilyen kérdést (bár ha rákeresel itt is 1000ilyen van)
3/7 anonim válasza:
IGEN, van ok aggodalomra. Az előváladékban is vannak spermiumok, így simán lehetsz terhes. Soha többet ne csinálj ilyen baromságot!!!! Fel nem foghatom, hogy amikor a csapból is az folyik, hogy mindig védekezz, hogy lehet az, hogy egy 15 éves kislány még mindig hajlandó megengedni a barátjának védekezés nélkül. Nem értem!
Van akinek megjön a menstruációja a terhesség közben is, akár végig is.
Irány a gyógyszertár vagy a DM, és vedd meg szépen a tesztet!
4/7 A kérdező kommentje:
Faj a hasam 2 napja és felvagyok puffadva szoval szerintem megfog jönni. Köszi a válaszokat.
2014. ápr. 20. 18:04
5/7 anonim válasza:
Ènse vedekeztem a csajommal,neki nemvolt ekkora baj:D
6/7 anonim válasza:
Januárban lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk,
Jó reggelt kívánok!
7/7 anonim válasza:
Ha már január óta terhes vagy esetleg, akkor már mindegy :)
15 évesen sok eszed van. Még meséket kéne nézned, nem pedig ilyen komoly dolgot csinálni ilyen felelőtlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!