Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most volt abortuszom március...

Most volt abortuszom március 10. -én és ma feküdtem le a barátommal de nem védekeztünk de! Nem ment belém! Ugye nem lehetek terhes?!

Figyelt kérdés
segíítsetek!!!
2011. ápr. 1. 21:02
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Elég volt már április elsejéből...
2011. ápr. 1. 21:05
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Egy gyereket már megöltél, de még ebből sem tanultál?! Irass fel tablettát! Egyébként meg igen, lehetsz újra, mert az előváladékban is spermium. Legközelebb vigyázz!
2011. ápr. 1. 21:07
 3/19 anonim válasza:
100%
idióta pics@
2011. ápr. 1. 21:13
 4/19 A kérdező kommentje:
nem kértem másfajta válaszokat... épp elég idős vagyok hozzá hogy eldöntsem mit szeretnék csak egy kérdés volt!!! de elmondom neked hogy azért volt abortuszom mert nem voltam=voltunk olyan anyagi helyzetbe párommal hogy megtartsuk a babát... de szeretnénk csak még nem most majd talán 2-3 hónap mulva... és azt szeretnénk megtartani tényleg!! és köszönöm annak aki rendesen tud válaszolni és nem BUNKÓN!!!
2011. ápr. 1. 21:16
 5/19 anonim válasza:
83%
Anyádnak kellett volna elmenni abortuszra. Hát igen b.szni az állatok is tudnak, de előre gondolkozni vagy tanulni a hibájukból már nem. Még is milyen választ vártál? Jól van kislányom, ügyes vagy, mit számít eggyel több abortusz?
2011. ápr. 1. 21:19
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, ostoba vagy, de legalább ne ide jönnél kérdezgetni, mert 2-3hó alatt annyira más lesz az anyagi helyzet, hogy akkor már jöhet a gyerek de előtte nem? Csak felmegy a pumpám az ilyen felelőtlen idiótáktól, jelentettem a kérdést, remélem törlik.
2011. ápr. 1. 21:20
 7/19 anonim válasza:
100%
de figyelj már, 2-3 hónap múlva sem lehet még babátok,mert ahhoz kell legalább 9 :Dd:D:DDD
2011. ápr. 1. 21:25
 8/19 anonim ***** válasza:

de jó neked basszus! 3 hónap alatt rendbe jön az anyagi helyzeted?!!

de ostoba vagy, legalább ne írtad volna ki teeeeeeeeeeee!!!

fú, az ilyenektől de fel bírom húzni magam!

baszni mindenki tud, de gondolkodni!!!

te se, mert te is h.ü.ly.e. vagy mint a segg!

2011. ápr. 1. 21:35
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell itt megsertodni, te okostojas, a zsebedben volt a fuled, amikor a nogyogyasz megemlitette, hogy abortusz, vagy barmilyen kaparas, veteles, szules utan 6 HETIG NEM LEHET SZEXUALIS eletet elni. Nem terhes valoszinuleg nem leszel. Az is lehet, hogy soha tobbe nem, ha a pasid beledtette a bacilusoktol hemzsego farkat, mert a nyitott mehedben majd jol elvendegeskednek!
2011. ápr. 1. 21:36
 10/19 anonim válasza:
100%
Gratulálok. Ön a Tajgetosz-teszten pozitív eredményt ért el.
2011. ápr. 1. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!