Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most volt abortuszom március...

Most volt abortuszom március 10. -én és ma feküdtem le a barátommal de nem védekeztünk de! Nem ment belém! Ugye nem lehetek terhes?!

Figyelt kérdés
segíítsetek!!!
2011. ápr. 1. 21:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Agyatlan h ülye p icsa...
2011. ápr. 1. 21:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kéne bevezetni, kifizettetni az abortusz teljes költségét,ez pár százezer forint, ha nem tud valaki fizetni mehetne kutyakakit szedni 500 forintos órabérben és örülhetne, ha este bedől az ágyba, kedve sem lenne a szexhez.

És akkor nem lenne ez, most jöttem abortuszról, de lenne egy újabb.

És tök mindegy áprilisi tréfa a kérdés vagy csak simán bosszantani akar, ez a véleményem. és remélem az meg is valósul.

2011. ápr. 1. 22:13
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Miben segítsünk?! Sajnos észt nem tudunk küldni online! Abortuszod volt, mert nem tudnátok vállalni a babát, de 2-3 hónap múlva már igen! Nem érzed az ellentmondást? Nem szoktam beszólogatni, de ez a fokú butaság már tényleg dühít!!! Hány abortusz kell neked, hogy ráébredj a védekezés fontosságára?!
2011. ápr. 1. 22:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Tényleg, mint a visszaeső bűnözőknek, nem is hülyeség :)
2011. ápr. 1. 22:17
 15/19 anonim ***** válasza:
2-3 hónap múlva már rendbe jön az anyagi hátteretek!?
2011. ápr. 1. 23:05
 16/19 anonim ***** válasza:
59%
Más éveket vár hogy babája legyen az ilyen felelőtlen kurv@ meg b@szik észnélkül.Rohadjál meg ha terhes leszel és megint megölöd.
2011. ápr. 2. 07:00
 17/19 anonim ***** válasza:

Én is kifizettetném az abortuszt, akkor jobban meggondolná mindenki! (A kutyakaki szedegetős ötlet nagyon tetszett!!)

Erről a konkrét esetről pedig inkább nem mondok véleményt, nem méltó rá!

2011. ápr. 2. 10:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Még jó, hogy nem már Neked áll feljebb! Azt írod, hogy elég idős vagy ahhoz, hogy eldöntsd mit szeretnél. Hát ha nagyon érdekel az érettség nem kortól függő, hanem a viselkedéstől! Márpedig ha valóban érett lennél egy abortusz után 2 héttel még nem igazán lenne kedved szexelni ... ráadásul védekezés nélkül! Mit gondoltál mit fognak mondani a válaszadók? Megdícsérnek majd? Hogy milyen ügyes kislány voltál? És igen, igaza van az előttem szólóknak, 6 hétig!!! nem lehet szexuális kapcsolatot létesíteni. Én fősulis vagyok és bár nem volt tervezve a baba de jött és én megtartottam! :) Nekem nem volt szívem hagyni, hogy a gyerekemet megöljék... Ha Te tudtad, hogy nem vagy olyan anyagi helyzetben miért nem védekeztetek??

19 hetes kismama

2011. ápr. 3. 23:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezt nem értem... egy picit se ment el a kedved a védekezés nélküli szextől? Nem lehetett egy kellemes eleve az abortusz... hát még a tudat h a babádat ölted meg.:s
2011. ápr. 5. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!