Mitől lehet eszméletlen szomjúság és fáradtság?
Figyelt kérdés
Úgy kb 1 hete egész nap fáradt vagyok ebben önmagában semmi gyanús mert sok dolgom van, keveset alszom, de ehez eszméletlen szomjúság társul... Konkrétan megiszok egy 1/2-3/4 liter vizet és még mindig szomjas vagyok. Ott tartok, hogy naponta megiszok 3x1,5literes ásványvizet+2-3 csésze kávét + délutánonként 1 teját és este tejet. Szóval úgy kb iszok napi 5,5 litert és ez mellett is folyamatosan szomjas vagyok, és ehhez társul nyilván, hogy negyedóránként szaladgálok wc-re.2017. márc. 13. 21:18
1/4 anonim válasza:
a problémádat olvasva rögtön a hirtelen jelentkező, súlyos cukorbetegség ugrott be, amivel az a baj, hogy könnyen kómába is eshetsz, vagy bele is halhatsz, ha tényleg az.
menj orvoshoz amilyen hamar csak lehet, és méress vércukorszintet. nem játék!
2/4 anonim válasza:
Szia! Azok alapján, amiket leírtál, van egy sanda gyanúm kialakulófélben lévő cukorbetegségre. Nem akarok frászt hozni rád, félreértés ne essék, de célszerű lenne egy vizsgálat háziorvossal, legalább megtudhatod az okát. Az is lehet, hogy tényleg ez a folyamatos munka és kevés alvás okozza a tüneteket, bár engem ez a sok folyadékfogyasztás aggaszt. Úgy hogy tessék utánajárni, a saját érdekedben mondom! :)
3/4 A kérdező kommentje:
bizti nem vagyok cukorbeteg, minden év elején csináltatok vizsgálatokat, hogy a súlyos betegségeket kiszűrjék. szóval kb 1 hónapja csináltattam.
2017. márc. 13. 22:00
4/4 anonim válasza:
Akkor az is lehet, hogy valami mást kéne innod.A kávét feltétlen hagyd el, meg a teát is, vízhajtók.Próbáld ki, hogy gyümölcsleveket, szörpöt, tejet iszol, ásványvízből, vízből kevesebbet és ne szénsavasakat.De csak ha biztos nem vagy cukorbeteg.Egyébként attól, hogy egy hónapja méretted még lehet, azóta is kialakulhatott bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!