Pánikbetegség lehet az ha azt érzem minden este mikor hazajövök munkából hogy valaki követ?
Figyelt kérdés
Minden egyes este gyomorgorccsel es remego vegtagokkal jovok haza ma mar sirtam is utkozbe annyira feltem minden egyes masodpercben neztem hatrafele de egyszer sem volt ott senki megis nagyon feltem ez mi lehet?nem akarok allando rettegesben elni
19/L
2017. márc. 10. 21:54
11/11 anonim válasza:
Szerintem semmi bajod nincs. Egészséges bizalmatlanság. Én is mindég így éreztem este, ha egyedül kellett haza jönnöm. Igaz én megjártam, mert engem inzultáltak többször is. Valaki menjen el eléd, ha lehetséges. Tanulj meg kocsit vezetni, és akkor nem lesz ilyen problémád. Sajnos sok veszély leselkedik egy ilyen fiatal nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!