Ezek lehetnek depresszió vagy pánikbetegség tünetei?
Mostanában nagyon sokat aggódtam, stresszeltem, nagyon sok minden összejött, szomorú esemény is, ma emiatt egész nap sírtam...
Ilyen tüneteim vannak, amik napról napra erősödtek:
-fáradtság
-fejfájás (szem környékén főleg)
-hányinger
-szédülés ritkán
-gyomorgörcs
-sírás
-légszomj
-szorító érzés mellkasban
-hideg végtagok hirtelen
-sírás közben levegő után kapkodás
-remegés (főleg a combjaim környékén, és ez csak este!)
Ezek mellett meg még amiatt is stresszelek, hogy komolya betegségem van pl. daganat vagy sclerozis multiplex...
Ha a hétvégén nem javul, akkor vért fognak venni tőlem. Addig is, szerintetek? Vagy aki volt már ilyesmi helyzetben?
szia :)
nem tudom milyen szomoru esemény ért, de idő, mig az ember fel tudja dolgozni a bánatát. ez igy természetes.
a leirt tünetek nem tudom mióta állnak fennt, hetek, hónapok, évek?
elég sokrétüek, amik bármit is jelenthetnek, köztük a pánikot is :( :(
ne légy hipohonder! nem érdemes ezen parázni, csak tönkre teszi a mindennapjaidat.
"ha hétvégén nem javul, akkor vért fognak venni tőlem"
"addig is szerintetek?"
hát ezek a tünetek nem fognak hétvégére elmulni :( :(
egy vérvétel mindenképpen hasznodra válhat!!! ha nem lesz benne hiba, akkor azért, ha netán lesz azért.
addig is ? nincs erre mit irni :( :(
hiába mondanám, hogy nyugi dolgozd fel.....
tudom nem ugy megy. tapasztalat!!!!! sok mindenen keresztül mentem már én is az életem során.
ha gondold, segitene, ha kiirod magadból a problémádat, szivesen veszem és próbálok segiteni :) üdv. Edit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!