Pánikbetegség lehet az ha azt érzem minden este mikor hazajövök munkából hogy valaki követ?
Figyelt kérdés
Minden egyes este gyomorgorccsel es remego vegtagokkal jovok haza ma mar sirtam is utkozbe annyira feltem minden egyes masodpercben neztem hatrafele de egyszer sem volt ott senki megis nagyon feltem ez mi lehet?nem akarok allando rettegesben elni
19/L
2017. márc. 10. 21:54
1/11 anonim válasza:
A pánikbetegség nem ez. Ez üldözési mánia.
2/11 A kérdező kommentje:
de ilyenkor mindig nagyon bepanikolok..kapkodom a levegot egyszeruen nem tudok megnyugodni
2017. márc. 10. 21:57
3/11 anonim válasza:
Ez most alakult ki vagy már rég óta ilyen vagy? Ha párszor fodult csak elő akkor akár megérzés is lehet. Egyébként elsőnek igaza van.
4/11 anonim válasza:
Igen, de ennek, amit leírsz, a fő motívuma az, hogy valamilyen veszélytől félsz (attól, aki követ) és attól pánikolsz be. A pánik és a pánikbetegség nem ugyanaz, a pánikbetegség orvosilag teljesen más dolog. Olvasd el a neten, ha érdekel.
Ne diagnosztizáld magad, semmit nem jelenthetsz ki biztosan magadról. Ezzel fordulj orvoshoz - ha valóban nincs okod félni, akkor ez kóros.
5/11 A kérdező kommentje:
Sötétben mindig féltem kicsi korom óta kb 12 éves koromig tesómat keltettem ejszaka ha wcre kellett mennem hogy alljon meg az ajto mellett..villanyfenynel/tv tudok csak aludni..Mindig feltem de soha nem ennyire..ennyire durva soha nem volt ma is vegig sirtam es vegig nezegettem hatra mar szinte futva jottem haza annyira feltem...
2017. márc. 10. 22:02
7/11 anonim válasza:
Én is az orvosra teszem a voksom. Ő majd megmondja hogy kell ezt kezelni.
8/11 A kérdező kommentje:
Egy pszichológus 1óra 8ezer..nem olcsó az a baj..Év végén költözünk németbe párommal úgyhogy nem tudom mi legyen..
2017. márc. 10. 22:22
9/11 anonim válasza:
Akkor még most menj. Egy új országban idő még elsajátítod a nyelvet meg mire elmersz majd járni orvoshoz stb.
10/11 anonim válasza:
nem feltétlenül a pszichológusnál kezdeném.
És van tb támogatott pszichiáter is, de nem hinném, hogy oda jutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!