Ez mitol lehet? Lehet valami komoly bajom is? Mit tehetnek?
Figyelt kérdés
sziasztok
Egy ideje elegge faradtnak,elnyomottnak,beszugeraltnak erzem magam,mintha sose lenne energiam semmihez. Es furcsa dolgok is vannakamiert aggyodom a legjobban,ez ket dolog tulajdonkeppen. Pl amikor jovok fel az emeletre nagyon elfaradtnak erzem magam,es elesettnek,es a szivemet is "faradtnak"erzem,es gyotsabban dobog,es alig kapok levegot,Ez ugyanigy van amikor iszom pl.vizet,uditot akarmit,(alkoholt nem iszom mar 7honapja)mintha legzesi nehezsegeim lennenek mert ugye nyeles kozben a legzes"szunetel"es nekem nehez visszatartani a levegot ,es nagyon "nyomas alatt"erzem magam,es miutan lenyeltem a vizet pl.legzesi nehezsegeim vannak.
Volt/vagy van valaki hasonlokepp? Aggodnom kene? Milyen orvoshoz kene mennem? Koszonom a valaszokat.
2017. márc. 1. 18:52
1/6 anonim válasza:
Asztma? COPD? Családorvos ad beutalót.
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs asztmam,tudtommal nem is volt,szuleimet is felhivtam (persze anyam egybol elkezdett dramatizalni,es a legrosszabbra gondolni)es kerdeztem,anyam mondta nem voltam az de kicsi koromban sem szerettem folyadekot inni,ezert vannak most vese problemaim is.
2017. márc. 1. 19:11
3/6 anonim válasza:
Amíg neked van libád, nekem vannak tippjeim, de csak el kéne menned orvoshoz.
4/6 A kérdező kommentje:
Szeeinted mi lehet? Illetve milyen orvoshoz kene mennem? Belgyogyaszhoz,pulmonologushoz,kardiologushoz? Vagy mindharomhoz?
2017. márc. 1. 19:45
5/6 anonim válasza:
Nekem hasonló tüneteim vannak mint neked, nálam szívritmuszavart állapítottak meg. Az hogy veseproblémád van mit takar? Mert nekem krónikus veseelégtelenségem van, és az orvosom szerint az is befolyásolja a szívműködést. Szerintem a kardiológiára kéne időpontot kérned.
6/6 A kérdező kommentje:
Vesemedence gyulladasom van,mindig vissza-visszater,emellett majdnem minden honapban hugyuti fertozeseim vannak,bakterialis.
2017. márc. 1. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!