Egézséges életmód?
Figyelt kérdés
Idén eldöntöttem minimális cukros dolgokat viszek be hanyagolom az alkoholt is meg egézségesebb életmód stb. De hajnalba mindig felkelek hogy szomjas vagyok és csak ilyen cukros üdídőt kívánok meg de borzasztóan csak pár kortyot de víz nem esik jól olyankor csak az a lőré. Pedig napközbe mindig beviszem azt a 2-2,5 l folyadékot víz vagy tea ( aszkorbinsavval) . Voltak komolyabb alkoholproblémáim is de ez a múlté. Valakinek tipp hogy mitől lehet ez a hajnali üdítő kívánás? :)2017. febr. 20. 18:45
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, mi lehet az ok, de a szervezetednek nem kell cukros lötty. Próbálkozz valami jobb itallal, gyümölcstea, hozzáadott cukor nélküli limonádé vagy akár gyümölcsturmix, csak a jó irányba mozdulj el...
Pár korty ide vagy oda, nekem szimpatikusabb a nulla répacukor és főleg a nulla cukros lötyi. Rossz szokás, ha a kicsi mennyiség miatt nem is tud olyan veszélyes lenni, mint ha több lenne.
3/5 A kérdező kommentje:
Első . Igazad van elkell hagyni megprobálom :) Második: Ne haragudj , remélem tudsz alukálni :D
2017. febr. 20. 20:24
4/5 anonim válasza:
Valamilyen (feltehetően Candida) gomba szaporodott el a béltraktusodban. Azoknak létszükséglet a cukor, felveszik a környezetükből, és ennek a hiányát érzed.
5/5 A kérdező kommentje:
Uhh köszönöm a tippet erre nem is gondoltam.
2017. febr. 21. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!