Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan takarjam el a vagdosási...

Hogyan takarjam el a vagdosási nyomokat?

Figyelt kérdés
Nem tudom megoldani, hogy eltakarjam őket. A kéztől kb 5-7 cm-re fekszenek a sebek. Csak karcolás de látszanak. Alapozóval próbáltam, ha vlkinek van vlmi ötlete írjon. (Lány vagyok)

2017. febr. 19. 12:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Te vagdostad magad, vállald a következményeit.

Amúgy lehet tekód.

2017. febr. 19. 13:51
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha csak karcolás, akkor nyom nélkül el fog múlni, ha viszont heg, azzal nem nagyon tudsz mit kezdeni, ha nem olyan nagy, elhiheted, hogy nem feltűnő, nem fogják mások direkt a kezedet figyelni egész nap, max akkor, ha tudnak róla.

Nekem heges a karom, de nem rejtegetem, eddig senki nem vette észre, pedig több, mint egy éve ott vannak.

2017. febr. 19. 14:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is a tetoválásra gondoltam,ezért is kérdeztem,hány éves vagy. De így mindegy,ha "csak" 14.
2017. febr. 19. 18:20
 14/17 anonim válasza:

Miért kérdezgetitek, hogy miért tette? Tőle fiatalabbak is csinálták már (pl. én, de én nemsokára leszek 14), és sokan nem a figyelemért. Aki azért csinálja, tényleg hülye. Ha 18 vagy 20 lenne, nem fikáznátok, mi? A kora mindegy, a lényeg, hogy segítségre lenne szüksége, erre értelmes válasz helyett a saját magánéletéről (ami nem rátok tartozik) kérdezgetitek, és olyan dolgokat feltételeztek róla, ami feltehetően nem igaz. Akkor minek írtok kommentet?

Egyébként szerintem is, ha nem mély a heg, akkor egy idő után begyógyul és csak halványan fog látszódni, onnantól meg szerintem csak reméld, hogy nem veszik észre :D Ha kevés van, és valaki meglátja, akkor meg fogd vagy a véletlenre, vagy a (ha van, és olyan, ami tud ilyen sérülést okozni) háziállatodra, ha nincs, akkor egy idegen állatra. De most úgysincs meleg, úgyhogy a pulcsi, kardigán beválik. :)

2017. febr. 21. 23:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a legutóbbi válaszát nagyon.
2017. febr. 28. 08:40
 16/17 anonim válasza:
Szívesen :)
2017. márc. 14. 16:04
 17/17 anonim válasza:
szia oooom tehat nem mondtad a latod melyik részen van tehat ha pl csilla akkor karkotok,hajgumik és ha feljebb van akkor meg tobbet egymasra de mindig kell hordani akkor is ha nincs vagas mert feltűnő lessz persze éjszakára vedd le hogy gyógyuljon de ha a karkoto nem megoldás hosszu ujjú vagy handband (karvedo) remelem segítettem
okt. 7. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!