Margareta vagyok 26eves nő. Az a problemam hogy nem tudok aludni, ingerlekeny vagyok hamar fel huzom magam ideges es faradekony vagyok miert van ez?
Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 11:05
11/13 anonim válasza:
Akkor valóban szakemberre van szükséged.Na attól is függ,hogy a magánéleted megoldható vagy nem.Ha csak pasi hiányod van, az orvosolható,ha munka,anyagi helyzet probléma, azon is lehet talán segiteni.
12/13 A kérdező kommentje:
Pasi hiány az nincs.a magan eletemet azt hiszem mar nem lehet helyre hozni .Lehet ezert fordulok magamba mert nem tudok sok helyzetet megoldani ,vagy csak azt hiszem hogy nem lehet
2017. febr. 11. 13:10
13/13 anonim válasza:
Én is a pszichológust javaslom, hidd el, segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!