Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet aneurysmám?

Lehet aneurysmám?

Figyelt kérdés

A miheztartás végett pánikbeteg vagyok és hipochonder,így a bunkók kerüljenek.28 éves nő vagyok,két gyerekkel.Két hónapja volt szív uh-m,ami jó.Tegnap nagy nehezen lufit fújtam a gyerekeknek.A másodiknál furcsa nyomást éreztem a mellkasomban.Azóta rettegek az értágulattól.Szeptember óta nem dohányzom.Előtte sem szívtam sokat.Inni nem iszok.Családban ilyen betegségre nem volt példa.Csak a lelki nyugalmamat szeretném visszanyerni.Iszonyatosan félek,hogy valami történik velem és mi lesz a kicsikkel,mert egyedül nevelem őket.Ma este farsangi bál és már félek a tánctól.

Ha kérhetem,tényleg csak megértő emberek írjanak!

Köszönöm!

2017. febr. 11. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Bárkinek lehet aneurizmája, semmi előjel mincsen, ami erre utalna. Ez mindig csak a boncolásnál derül majd ki.
2017. febr. 11. 10:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor sem életkorral,semmivel nem függ össze?Hát most nagyon nem nyugodtam meg.Ha ez volt a cél,akkor sikeres volt.
2017. febr. 11. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szimplán megterhelted a hörgőidet amikor felfujtad azt a lufit, azért fájtak. Nem lesz semmi baj!
2017. febr. 11. 10:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges, de nagy valószínűséggel nincs. Ha valamit nyomna, akkor azt állandóan nyomná (megmagyarázhatatlan folyamatos köhécselés, nehézlégzés, gombócérzés), nem pedig egyszer-egyszer megerőltetésre. Sajnos az aneurizmának általában egyáltalán nincs tünete, véletlenül derül ki vagy pedig ahogy más is mondta, a boncasztalon. Ezentúl az aneurizmák többségének valamilyen oka van, főleg idősebbekben fordul elő, cukorbetegség, érbetegség, dohányzás, szifilisz és bizonyos kötőszöveti megbetegedések talaján.

Ne aggódj emiatt, valószínűleg a hipochondria dolgozik benned.

2017. febr. 11. 10:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó két válaszolónak köszönöm a válaszát.Az a baj,hogy azóta a szegycsontomnál folyamatos nyomást érzek és nyelésnél gombócot.De elméletileg az ilyesmit,a szív uh kimutat.Mert már azon agyalok,hogy az erölködés következtében alakult ki.Remélem csak egy kis görcs vagy ilyesmi játszik velem.
2017. febr. 11. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz bajod. Azért érzed a nyomást vagy fájdalmat mert mar annyira bebeszelted magadnak hogy teljesen ráállt az agyad.

Nyugi!

2017. febr. 11. 11:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!