Lehet aneurysmám?
A miheztartás végett pánikbeteg vagyok és hipochonder,így a bunkók kerüljenek.28 éves nő vagyok,két gyerekkel.Két hónapja volt szív uh-m,ami jó.Tegnap nagy nehezen lufit fújtam a gyerekeknek.A másodiknál furcsa nyomást éreztem a mellkasomban.Azóta rettegek az értágulattól.Szeptember óta nem dohányzom.Előtte sem szívtam sokat.Inni nem iszok.Családban ilyen betegségre nem volt példa.Csak a lelki nyugalmamat szeretném visszanyerni.Iszonyatosan félek,hogy valami történik velem és mi lesz a kicsikkel,mert egyedül nevelem őket.Ma este farsangi bál és már félek a tánctól.
Ha kérhetem,tényleg csak megértő emberek írjanak!
Köszönöm!
Minden lehetséges, de nagy valószínűséggel nincs. Ha valamit nyomna, akkor azt állandóan nyomná (megmagyarázhatatlan folyamatos köhécselés, nehézlégzés, gombócérzés), nem pedig egyszer-egyszer megerőltetésre. Sajnos az aneurizmának általában egyáltalán nincs tünete, véletlenül derül ki vagy pedig ahogy más is mondta, a boncasztalon. Ezentúl az aneurizmák többségének valamilyen oka van, főleg idősebbekben fordul elő, cukorbetegség, érbetegség, dohányzás, szifilisz és bizonyos kötőszöveti megbetegedések talaján.
Ne aggódj emiatt, valószínűleg a hipochondria dolgozik benned.
Szerintem nem lesz bajod. Azért érzed a nyomást vagy fájdalmat mert mar annyira bebeszelted magadnak hogy teljesen ráállt az agyad.
Nyugi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!