Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet? Valakinek valami...

Mitől lehet? Valakinek valami ötlet?

Figyelt kérdés

Alhasi szúrás,ritkán görcs vagy nem is tudom minek nevezzem (mintha megcsavarnának ott lent valamit egy pillanatra) puffadás.

Olyan érzés mintha meg akarna jönni.

Talán valamilyen étel okozza?

Aznap elég sok túrót ettem,talán azért van...de csak találgatok.

Nőgyógyászati teljes körű vizsgálaton decemberben voltam úgyhogy az kizárva.

2017. febr. 8. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, okozhatja ételintolerancia, allergia. Nőgyógyászaton miért vizsgáltak? Már emiatt a panasz miatt,vagy szűrésen jártál?
2017. febr. 8. 07:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem, nőgyógyászhoz nem ezért mentem. Rákszűrésre mentem alapvetően aztán kicsit kiakadt a doki mikor mondtam,hogy semmilyen szűrésen vagy vizsgálaton nem voltam ezelőtt úgyhogy megvizsgált kicsit jobban.

Most kipróbálom,hogy nem eszek napokig semmilyen tejterméket aztán meglátjuk.

2017. febr. 8. 07:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Megér egy próbát. De akár nőgyógyászati probléma is lehet. Az,hogy decemberben rendben volt minden nem zárja kiazt,hogy most nem lehet egy gyulladás,cysta ott.
2017. febr. 8. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!