Rákos vagyok? Leukémia, vagy agydaganat?
Menj el és vizsgáltasd ki magad.
Ha nem találnak semmit, akkor szerintem valami mentális katyvasz van. Az agy egy nagyon komplex szerkezet, simán gyárthat neked tüneteket, jelezvén, hogy valami nincs rendben.
Én ennyit tudok tanàcsolni.:)
Jobbulást!
A leggyakoribb oka a fejfájásnak a dehidratáció, a kialvatlanság és a stressz.
Szóval győzőgyj meg róla hogy legalább nap 2-3 l vizet iszol (ha sárga a vizeleted akkor dehidratált vagy, szóval akkor jó ha átlátszó), és aludj legalább 8 órát naponta. Valamit próbálj nem stresszelni :) (tudom, könnyű mondani)
Ezenkívül menny el orvoshoz, és mond meg neki mi a probléma, nem kell egyből a legroszabbra gondolni, ha az interneten keresgélsz akkor szinte mindig azt írja ki hogy rákos vagy, mivel a ráknak nagyon sokféle tünete van, így ha ezt elhiszed, előfordulhat hogy beképzelsz olyan tüneteket is amikről csak azért tudsz mert olvastál. (ezt saját tapasztalatból mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!