Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért nem szűnik a fejfájásom?

Miért nem szűnik a fejfájásom?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hetekben nagyon kivagyok pszichésen. Beképzelem magamnak hogy agydaganatom van. Állandóan fáj a fejem hol tompán hol mintha satuval nyomnák. Ezt okozhatja a szorongásom esetleg az elmúlt hetek időjárása is? Voltam már gégészeten mert az egyik fülem néha sipol es fáj is de csak értágítot kaptam rá.

Olyam bizonytalanság érzetem van és nagyon félek hogy komoly a bajom.. nemrég volt pánikrohamom is lehet hogy azis rátesz erre egy lapáttal? Jövőheten megyek neurologushoz es pszichiaterhez is....

2017. jan. 11. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert pánikbeteg vagy.
2017. jan. 11. 10:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha az jelenthet valamit csak a homlokom faj vagyis feszul mintha a bőr is feszülne rajta... szünetekkel fáj de nagyon idegesítő érzés. Mult héten megfújta a szél mikor mentem suliba. Lehet homloküreg gyuszi is?
2017. jan. 11. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Homloküreg gyulladásnál előrehajláskor fáj a homlok.

Lehet az idegességtől fáj a fejed, talán még a vérenyomásodat is felviszi a stressz. Ne képzelj be butaságokat és halálos betegségeket.

2017. jan. 11. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon megneheziti a mindennapjaim... koszonom a valaszokat
2017. jan. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!