Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aggódnom kéne? Bővebben lent.

Aggódnom kéne? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok

Pár napja nagyon sokat idegeskedtem ez az miatt. Sok betegséget képzelek be néha magamnak, ahogy az utóbbi időben is. Semmi más bajom ezen kívűl csak annyi, hogy ködösen emlékszem a dolgokra. Mindent pontosan tudok, csak ködösen, sajnos másképp nem tudom leírni. Családom, férjem szerint semmi okom aggódni. Egyszerűen csak a sok stressz, túl sokat agyalok ezen.

Szerintetek? Normális válaszokat köszönöm.:)

2017. jan. 11. 19:41
 1/3 A kérdező kommentje:
Amúgy az kimaradt, hogy ma egy hete ettem először. És azóta van ez. Esetleg a táplálkozás is közrejátszhatott? Pár napig semmit, egy két napja csak háztartási keksz.
2017. jan. 11. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Velem is előfordul ugyan ez nem rég megtörzént dolgokkal ha valami olyan dolog történt ami elvette a figyelmem vagy túl sok figyelmet igényel t. Szerintem semi okod aggódni ez pont az miatt id lehet hogy folyton pörögsz a dolgokon, meg az is lehet hogy pont amiatt van hogy nagy hangsúlyt fektetsz arra hogy nem emlékszel ra tisztán. Semi baj ez természetes hiszen az agy azt az információt amihez különösebb élmény nem fűz kitörli az új információk számára. Ha olyan dolgokra nem emlékszel amelyek hétköznapi dolgokhoz kapcsolódnak semmi bajod meg amugy se szentem :)
2017. jan. 11. 19:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ment a 👍🏽 :))
2017. jan. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!