3 napja fáj a hátam jobb oldalt és elől, a hasamnál is. Az orvos átvizsgálta a vesém, de nem látott a monitoron semmi vesekövet. Mi lehet a probléma?
3 napja fáj a hátam jobb alsó része, elül is és az oldalam is de csakis jobb oldalt.
A vizeletem is megsötétedett, a szám is mindig száraz és cserepes.
Lehet, hogy a herém csavarodott el? Ezt mondta és, hogy lehet, hogy meg kell azt is vizsgálja.
Hallottam ilyesféle problémáról. Lehet erről szó? Nagyon fiatal vagyok, számszerint nem írom le, de 14-től 18 évig.
Egyik ismerősömnek is kikellett operálni az egyik golyóját, így én is félek.
A fájdalom egy fél 600mg-os tabletta után enyhül, néha nem is érzem.
Kétszer voltam urológián és kétszer kórházban is, és végülis kiderült, hogy a bél egyik részében ragadt meg valamiféle ürülék, ami nem tudott kijutni. Kétszer átmosták a hasam, és már semmi bajom. Mindenkinek köszönöm, aki segíteni próbált.
Előre az orvosok is vesekövet mondtak, de a két urológus ezt cáfolta és a heréimmel sincs semmi probléma.
...ezekután veseköved tuti nem lesz:D !!
reméljük...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!