Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ilyen mandulagyulladasnal mi...

Ilyen mandulagyulladasnal mi a teendo?

Figyelt kérdés

tuszos mandulagyulladasom volt lazzal elmentem az orvoshoz aki felirt antibiotikumot es elmult .Ra 3 napra megint visszajott kaptam meg egy dobozzal de most a fulorr gegesz azt mondta oblogessem Dixollal de ma reggel megint faj es latszanak rajta a tuszok.Ez mind 2 het alatt..nemtudom mit csinaljak mar

Szerintetek?

2017. jan. 7. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet nem ártana mintát venni a torkodról és tenyésztésre küldeni, hogy pontosan milyen kórokozó okozza ezt a fertőzést és akkor olyan antibiotikumot kapnál, ami tényleg az adott kórokozóra hatásos.
2017. jan. 7. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van már egy ideje,gargalizálok kamillával de nincs javulás.Én holnap visszamegyek a gégészetre,neked is azt ajánlom.Remélem most vesznek váladékot is.Mutass képet,megnézném milyen a torkod.Lehet ugyanaz a bajunk.
2017. jan. 8. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!