Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Idült mandulagyulladásnál ez...

Idült mandulagyulladásnál ez normális?

Figyelt kérdés
Kb. 1,5 hónapja érzek egy csomót a torkomban jobb oldalt. Jártam vele több orvosnál, mindegyik azt mondta, hogy idült mandulagyulladásom van, amiatt érzem a megnagyobbodott nyirokcsomót. Igen ám, de 2 féle antibiotikumot szedtem azóta (Curam duo-t és Klimicint), de a csomót még mindig érzem. Normális ez? 4 nap múlva veszik ki a mandulámat, remélem, akkor végre megszűnik. Én már a legrosszabbakra gondoltam, de mikor felhoztam a dolgot, minden orvos csak kinevetett, mondván, hogy nem olyan komoly ez. Mostanában még sűrű a nyálam is, főleg étkezés után, nem tudom, ez mitől lehet. Ezelőtt évente 3-4x is volt gond a mandulámmal, és már nagyon csúnya heges, lyukacsos. 18/l
2015. aug. 13. 20:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!