Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aranyer eseten mi a teendo?

Aranyer eseten mi a teendo?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok, nagyjabol 2 napja duzzadt fel kivulrol a vegbelnyilasom, nem verzik, kellemetlen, de nem elviselhetetlen erzes. Utanaolvastam, hogy ez szinte biztosan aranyer, es azt javasoljak, hogy 1 hetig otthon kenegessuk, ha nem javul vagy erosen verzik, forduljunk orvoshoz. Milyen veny nelkul kaphato kenocsok kaphatoak, es nagyjabol mennyibe kerulnek? Elore is koszonom! Es elnezest az ekezetek hianyaert.
2014. szept. 8. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Reparon, Sperti. Ezekből van kenőcs és kúp is. Kb. 1500 Ft az ára a kenőcsöknek. Talán a Reparon jobb.
2014. szept. 8. 16:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom! Es ha esetleg nem javul, milyen orvoshoz kell fordulni?
2014. szept. 8. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:

A háziorvoshoz. Ő majd elküld proktológushoz vagy gasztro-entorológushoz, ha indokoltnak találja.

Sztem el fog múlni.

2014. szept. 8. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!