Magas a tesztoszteron szintem?
19 éves, 179 cm magas 90kg vagyok és 23 a testzsír százalékom.Naponta 2-3 járok WCre (nagy dolog). Nagyon keveset és ritkán eddzek és rengeteget eszem még is viszonylag erős vagyok és izmosnak látszom. Nem rég elkezdtem erősen kopaszodni, pedig a családunkban ez senkire sem jellemző.
Nem vagyok magas, de a szüleimnél sokkal magasabb így is.
Tudom, hogy vér és vizelet vizsgálattal ezt pontosan meg lehet állapítani, de addig is érdekelne egy külsős vélemény.
Lehet hogy magas a tesztoszteron szintem? Milyen mellék hatással jár ez?
Lehet sok más oka, pl pajzsmirigy, mellékvese, stb. Érdemes mielőbb utánajárni, háziorvos az első vagy endokrinológus (ide tb-re csak háziorvosi beutalóval juthatsz el vagy magánba minden további nélkül).
Viszont az is lehet hogy nem a szüleidre hanem nagyszüleidre ütsz vissza vagy még távolabbi rokonra, nálunk pl csak én vagyok kékszemű és világosbarna hajú, a dédire ütöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!