A tesztoszteron növeli a vérnyomást?
Előző vagyok
Szédülés és hányinger is párosulhat az egyébként jó közérzettel. Ha alacsony akkor magasabb lesz a vérnyomása és nem ajánlott ilyenkor inni vagy dohányozni ha szokott akkor keveset mert a mája nagy terhelésnek van kitéve. Azt mondják ha nincs kipakolva elrákosodhat. Egyénfüggő minden. Meg állítólag rövdidül az életkor.
Fiatal korban, amikor még az endokrin rendszer szinte hibátlan, növel rajta valamit, jól is fogja magát érezni tőle a használója, amennyiben nőből férfivé akarja magát "alakítani" később viszont már az endokrin rendszerben való visszacsatolás miatt, felborul az egész, sorvad a hipofízis, problémás lesz az LH, GNRH szabályozás, felborul minden, nem lesz hatása a tesztoszteronnak sem.
Utána már csak valószínű egy élőhalott lesz az illető, az összes hormont külső forrásból kell beadnia, vérnyomáscsökkentőkön, ritmusszabályzókon kell élnie.
Második!
Nem tudom, hogy igazad van-e csak nekem 1-2 ilyen ismerősöm(akik át lettek operálva) azt mondták, különösebben nem jelentkeztek náluk ilyen "élőhalott" és hasonló problémák. Nyilván ha annyira káros lenne a szervezetre és hasonlók, és az orvos tudomány se tudná kezelni akkor nem engedélyeznének ilyen adagolásokat vagy beavatkozásokat. Mindenesetre köszönöm mind a kettőtöknek, biztos van benne több igazság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!