A magas tesztoszteron szint mindig inzulinrezisztenciával jár együtt nőknél?
Figyelt kérdés
Decemberben 2,79 volt a tesztoszteronom, egy másik leleten 2,6. 2x voltam hasi és hüvely ultrahangon is. 2 orvos is kizárta a pcost. Rendes mensesem és peteétésem is volt. A tesztoszteronra kaptam gyógyszert, amit januárban tudtam elkezdeni.
De inzulint nem néztek. A cukrom 5,2 volt.
Egyetlen tünetem a hajhullás volt. A gyógyszertől minimlista csökkent.
Ez lehet inzulinrezisztencia?
2015. márc. 19. 10:43
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Magas tesztoszteronszintet sok dolog okozhat, ebből csak egy a PCOS és az inzulinrezisztencia.
Milyen gyógyszert kaptál?
2/7 A kérdező kommentje:
Dienille fogigátlót. Azóta kevésb hullik.
2015. márc. 19. 11:22
3/7 anonim válasza:
Aha. Aztán ha abbahagyod, visszajön a gond...
4/7 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ebből nincs gyógyulás... Kopasz keszek...
2015. márc. 19. 11:28
5/7 A kérdező kommentje:
Ha nen gyógyul meg szedni sem érdemes...
2015. márc. 19. 11:28
6/7 anonim válasza:
Hát azért nem feltétlenül. Rendesen ki kell vizsgálni, hogy mi az oka. Aztán ha megvan, azt már lehet kezelni.
Mi alapján zárták ki a PCOS-t? Milyen vizsgálatokat végeztek?
7/7 A kérdező kommentje:
Minden más hormon jó. Volt peteérésem és hajszál pontos mensesem. 2 hasi és 2 hüvekyi uh.2 endokrin nőgyógyász szakvéleménye.
2015. márc. 19. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!