Mire gondoljak?
19 éves lány vagyok és eddig 4 kapcsolatom volt egész életemben. Ma a szüleimmel szóba kerültek a nemi betegségek és szerintük a 4 férfi túl sok és bárkitől elkaphattam bármit.
Korábban voltak enyhe pszichés problémáim, hipochondriát is beleértve.
Onnantól hogy beszélgettünk erről, totálisan elkönyveltem, hogy AIDS-es vagyok és bármikor meghalhatok. Már az van bennem, hogy mi lesz, ha nem leszek többé és ez nagyon elrontotta a kedvemet.
Nem voltak soha futó kalandjaim, ez a 4 férfi volt az életemben és velük kapcsolatban voltam. Egyszer sem említették, hogy bármi bajuk lenne. Voltam egy hete nőgyógyásznál, de nem mondott aggasztót.(igaz a HIV-et nem így lehet kumitatni).
Tudom, hogy lehetnék sokkal érettebb ennyi idősen és lehetnék megfontoltabb. De eddig meg sem fordult a fejemben ez a dolog, mert sohasem dugtam fűvel-fával.
Mire tudnék gondolni hogy megnyugodjak?
A savazáson màr túl vagyok, de ha jónak látjátok, nyugodtan Ti is elmondhatjátok még egyszer legalább egy életre megjegyzem, ha ezt megúszom. :'(
Ja, és az egyik barátommal mindig óvszerrel is védekeztünk, szóval vele nem is érintkeztem úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!