Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak? Én meg rettegek...

Valaki : kérdése:

Mit csináljak? Én meg rettegek, hogy esetleg rákos vagyok. Valaki hasonló? Vagy egyáltalán mire gondoljak?

Figyelt kérdés

Olyan érzés,mintha aranyerem lenne,egyébként van is belül, fáj ott lent főleg mikor megvan a menstruációm, de alapból is. A székletem sokszor véres, meg szokott rajt lenni kevés élénknarancs színű nyálka is.

Elmentem prktológushoz, megvizsgált, azt mondta aranyerem van,egy nagy (az mág évek óta) és megkérdezte,szerintem a vér a bélcsatorna felső vagy alsó szakaszából jöhetett-e,mennyire volt élénk.Én mondtam neki,nem tudom megítélni,nem értek hozzá. Erre elküldött colonoszkópiára.

A házoirvosomnak is elmondtam ezt, ő meg azt mondta, ez az orvos mindenkit egyből odaküld, 19 évesen nekem felesleges odamennem, meg ilyenek.

Használtam 2féle aranyérra való kúpot, de a fájdalom maradt.

És most össze vagyok zavarodva. A hasam is szokott fájni, de töménytelen mennyiségű kávét iszom és sokat idegeskedek, anyukám szerint az ezért van.

2015. ápr. 6. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha van olyan szerencséd, hogy a szakorvos komolyan veszi a panaszaidat, beutal vizsgálatokra, akkor mi a faxért nem mész el????
2015. ápr. 6. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
37%

Szia!

Lehet, hogy még nincs rákod, de ha így igyekszel, akkor lesz, hamarosan. Tudod, az aranyér nagyon rossz helyen van, mert mindig sz@rba ér a vége. Elfertőződik, nehéz tisztán tartani. Mindenáron meg kell tőle szabadulni. És ha egyszer a proktológus elküldött colonoszkópiára, akkor miért nem mentél el? Ugyanis az aranyérnek a proktológus a mestere, és nem a háziorvos. Nem felesleges elmenned, hanem életbevágóan kötelező. Tudod, amivel most szórakoztok, az az egész további életedre befolyással lesz. Nem barsz majd egy jót kkálni, sz@ar lesz a nemi életed, nem tudsz nyugodtan gyereket szülni. Ne tétovázz. Menj el, és nézesd meg, ahogy a proktológus javasolta. Jut eszembe: a múlt héten jártam a sebészeten, és egy beteg mellém rakta le a cókmókját. Közöttük egy aranyos kisi ládikát, amiben ott úszkált az aznapi termése. Ugyanis akinek ki kell vágni az aranyerét, annak az oldalán vezetik ki, és egy dobozkába csurdogál a produktuma. Gondold csak végig. A pasi volt már vagy 65 éves, vagyis mondjuk még van tíz éve. Te meg 19 vagy. Így akarsz élni? Ha elhatározod magad, akkor 1 hónapon belül megoldódik a problémád. De ha elhanyagolod....Írd meg, mi lett..

2015. ápr. 6. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
utolsónak igaza van, csak annyi, hogy nem az aranyerét vágták ki a bácsinak, hanem a belének egy szakaszát, azért kellett a sztómatasak.
2015. ápr. 6. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Második, te egy igazi ökör vagy, ha nem értesz hozzá ne okoskodj.
2015. ápr. 6. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!