Mit csináljak? Én meg rettegek, hogy esetleg rákos vagyok. Valaki hasonló? Vagy egyáltalán mire gondoljak?
Olyan érzés,mintha aranyerem lenne,egyébként van is belül, fáj ott lent főleg mikor megvan a menstruációm, de alapból is. A székletem sokszor véres, meg szokott rajt lenni kevés élénknarancs színű nyálka is.
Elmentem prktológushoz, megvizsgált, azt mondta aranyerem van,egy nagy (az mág évek óta) és megkérdezte,szerintem a vér a bélcsatorna felső vagy alsó szakaszából jöhetett-e,mennyire volt élénk.Én mondtam neki,nem tudom megítélni,nem értek hozzá. Erre elküldött colonoszkópiára.
A házoirvosomnak is elmondtam ezt, ő meg azt mondta, ez az orvos mindenkit egyből odaküld, 19 évesen nekem felesleges odamennem, meg ilyenek.
Használtam 2féle aranyérra való kúpot, de a fájdalom maradt.
És most össze vagyok zavarodva. A hasam is szokott fájni, de töménytelen mennyiségű kávét iszom és sokat idegeskedek, anyukám szerint az ezért van.
Szia!
Lehet, hogy még nincs rákod, de ha így igyekszel, akkor lesz, hamarosan. Tudod, az aranyér nagyon rossz helyen van, mert mindig sz@rba ér a vége. Elfertőződik, nehéz tisztán tartani. Mindenáron meg kell tőle szabadulni. És ha egyszer a proktológus elküldött colonoszkópiára, akkor miért nem mentél el? Ugyanis az aranyérnek a proktológus a mestere, és nem a háziorvos. Nem felesleges elmenned, hanem életbevágóan kötelező. Tudod, amivel most szórakoztok, az az egész további életedre befolyással lesz. Nem barsz majd egy jót kkálni, sz@ar lesz a nemi életed, nem tudsz nyugodtan gyereket szülni. Ne tétovázz. Menj el, és nézesd meg, ahogy a proktológus javasolta. Jut eszembe: a múlt héten jártam a sebészeten, és egy beteg mellém rakta le a cókmókját. Közöttük egy aranyos kisi ládikát, amiben ott úszkált az aznapi termése. Ugyanis akinek ki kell vágni az aranyerét, annak az oldalán vezetik ki, és egy dobozkába csurdogál a produktuma. Gondold csak végig. A pasi volt már vagy 65 éves, vagyis mondjuk még van tíz éve. Te meg 19 vagy. Így akarsz élni? Ha elhatározod magad, akkor 1 hónapon belül megoldódik a problémád. De ha elhanyagolod....Írd meg, mi lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!