Mi lehet ez? Mi van aszívemmel? Esetleg pánikroham?
Figyelt kérdés
Mostanában hanyagoloma sportot mert progarmozónak tanulok. 20 éves vagyok és heti egyszer focizok. Azonban múlt héten még aztis kihagytam. A legutóbbi focizás közben elkezdett szúrni a szivem levegővételkor. Kicsit megijedtem lassítottam tempon de megpróbáltam továbbjátszani és nem törödni vele.Azonban mikor az öltözöbe beértem és leültem hirtelen elkjezdett gyorasn verni a szívem,kapkodtam a levegőt.. megsemmisülés és halál érzésem volt...sosem éreztem ilyet... A kezeim a zsibbadásban összeszortuk,a lábaim remegtek. A többiek bevidtek az ügyeletre ahol megmérték a vérnyomásom ami 130/80-as volt majd a dokinak elmondtam tüneteim aki azt mondta: Pszihcés oka van. Hazamentem aludtam. Most reggel megint érzek valami bizonytalan feszültésget magamban... nem tudom mi lehet a bajom... borzasztó2016. dec. 8. 11:28
1/8 anonim válasza:
Ma erős melegfronti hatás van..ezt is érezheted.
2/8 anonim válasza:
Pánikrohamod volt. Menj el kardiológiára a biztonság kedvéért! Vegyél magadnak B-MAX vitamint, és magnéziumot, citromfű teát. Ezek meg fogják oldani a problémádat.
3/8 anonim válasza:
De az életmódod is lehet rossz és akár ezt jelezheti s zservezeted is pszichésen...
4/8 A kérdező kommentje:
Majd ma megyek háziorvosomhoz beutalót kérni ekg-ra. Attól rettegek állandóan hogy újra megismétlődik...
2016. dec. 8. 11:58
5/8 anonim válasza:
Na akkor most vegyél erőt magadon és állj bele a szituációba és ne gondold túl a dolgokat. Nem szabad ,hogy elhatamasodjon rajtad. Sokan nem tudják de a pánikroham az régen több ezer éve egy "jó" reakció volt azért , hogy megtanuld ,hogy mégegyszer ne kövesd el ugyanazt a hibát. Pl elaludt az ősember a földön és jött egy állat ami meg akarta enni de idoben megebredt. Ilyenkor felmegy a pulzus osszaszukulnek az erek es megfeszulnek az izmok , hogy egybol robbanasszeruen tudj menekulni. Egy panikrohammal semmi baj nincs. Csak jelez a szervezet,hogy ki vagy merulve vagy vitaminhiany vagy sok stressznek van kiteve. Ez sokminden lehet. Irtad ,hogy attol felsz ,hogy megsmetlodik es azert irom ,hogy ilyenkor kell menni es csinalni a dolgod tovabb mert bemeeled magadnak szep lassan ,hogy mindentol szarul vagy. Nem lesz semmi baj higgyj nekem. Fel a fejjel. Csak elore. Udv
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást! Most kicsit pihenek,filmet nézek gyógyteázok.. el akarom vonni a figyelmem. Talán újra elkéne kezdenem napi szinten sportolni.. lehet az hiányzik. Illetve rég szedtem vitamint is. Voltam vérvételen és vizeletvételen 3 hete és minden rendben volt a leletemben.
2016. dec. 8. 12:10
7/8 anonim válasza:
Igen menj vissza sportolni de szépen lassan kezd el . A szervezet elszokik hamar a terhelestol es visszaall alap helyzetbe ezzel is kimeli magat. Szoval csak szep lassan kezdj neki es szedj multivitamint es magne b6ot es halolajkapszulat. Csak ne agyalj ezen.
8/8 A kérdező kommentje:
mai napon voltam is EKG-n és a leletemen ezt a megjegyzést találtam:elemzett szakaszon 21 sec, 26 ütés mellett kóros elváltozás: rövid PQ idő. Kell aggódnom? Háziorvosom nem mondott semmit
2016. dec. 8. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!