Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Dulsevia antidepresszánsról...

Dulsevia antidepresszánsról vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ezt írta ki pszichoáter. Sosem szedtem antidepit,de a szorongásaim miatt már utcára sem merek menni,emberek közé. Félek az antidepitől,ezért várok véleményeket.

2016. dec. 5. 21:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Arra a kérdésre válaszolnék, hogy mégis mi bajt okozhatna egy antidepresszáns. Hát igenis elég nagy bajt, pánikrohamokat, nagyon erős hangulatingadozásokat, amióta bevettem az első szemet azóta vagyok bipoláris, pedig elég erős depresszióval kerestem fel, tehát még indokolt is lett volna, hogy ezt adja. Nem tudhatom, hogy 100%-ra ettől, de pontosan azóta vannak ilyen tüneteim. Elhagytam már rég, de még mindig erősek és megmagyarázhatatlanok a hangulatingadozásaim. Ennyit arról, hogy az antidepresszáns milyen kis ártalmatlan és csak javítja az életminőséget, ahogy azt nekem is előadta a kedves pszichiáter. Ez egy kamu, de nyilván el kell adniuk valahogy.
2019. nov. 13. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!