Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Levofloxacinról tapasztalatok?

Levofloxacinról tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Hörgőgyulladással diagnsztizált ma az orvos. Ez egy megfázásból alakult ki, és hiába szedtem már Augmentint, és Sumetrolimot, lassan egy hónapja benne vagyok.

Azt mondta a doki, hogy ma még vegyek be Sumetrolimot, és holnaptól kezdjem a Levofloxacint (500 mg, napi 1 szem 5 napig).

Ez eddig oké, csak most utánakerestem a gyógyszernek és olyanokat olvastam róla (tapasztalatok, mellékhatások)....O.O

Viszont sajnos a baci rezisztens lett a "normál" antibiotikumokra, így muszáj ezt szednem.

Nyugtassatok meg, hogy nem csak rossz tapasztalatok vannak:) Van olyan, akinek nem okozott semm bajt? Vagy csak rossz tapasztalatok vannak?

2016. okt. 21. 18:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem leírni: többször szedtem már Nolicint (elvileg kb. ugyanaz a gyógyszercsalád), és az soha nem okozott semmilyen mellékhatást
2016. okt. 21. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A Levofloxacin egy jó gyógyszer és igazásból sokkal kevésbé rosszak a tapsztalatok róla,mint pl. a Sumetrolimról,főleg úgy,hogy a mai időkben a legtöbb kórokozó már rezisztens a penicillinre és a Sumetrolimra is.
2016. okt. 21. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a gyógyszerről nem tudok semmit, de a hörgőgyulladás pihenés nélkül nem, vagy csak nagyon nehezen gyógyul meg.
2016. okt. 21. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:)

Igen, most már pihenni fogok. Sajnos eddig nem tudtam a főnököm miatt, de most már kifekszem, ha kirúg, ha nem.

2016. okt. 21. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!