Honnan tudom hogy már ehetek bármit?
Figyelt kérdés
Tegnap el kellett jönnöm a suliból mert nagyon fájt a fejem és hányingerem volt. Itthon hánytam is 5 x egész nap . Nem sugárba csak este 9 kor hánytam sugárba. Azóta nem hánytam. Éjszaka se! De csak ilyen szarokat ehetek hogy abonettkenyér,ropi,keksz, sima csapvíz. Néha 1-2 evőkanál kóla (orvos ajánlotta) Úgy ennék már valami jót! Honnan tudom hogy mikor lehet?2016. nov. 30. 15:58
1/1 anonim válasza:
Ha kívánod az ételt, akkor már ehetsz főtt rizst, egy kis vizes krumplipürét, ropit, kekszet, reszelt almát. Teát igyál, ne csapvizet. Tehetsz a teába egy kis cukrot, kevés citromlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!