Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Alkoholista lennék?

Alkoholista lennék?

Figyelt kérdés

kb. januárban kezdődött ez egész. Azelőtt sem vetettem meg az alkoholt, ezért érthető volt, hogy nem akartam, hogy a szilveszterről maradt piák kárbamenjenek.

Szép lassan iszogattam őket, ezek ótvar szar borok, illetve pezsgők votlak, tehát kisérőnek kellett mellé még egy kis sör.

Miután kifogytam, azon volotam, hogy húde meginnék valamit. Ott kezdődött el a sunyiba pálinkázás (a pálinkát mindig is nagyon szerettem), ez márs kb ott tart, hogy naponta megiszok 2 sört, vagy egy pár feles töményet. Ha nem iszok akkor sincsen nagy baj, egyszerűen nagyon rossz mind a kedvem, mind a közérzetem és a suliban se nagyon tudok figyelni, de egy napi adag után teljesen jól vagyok.

Annyit még ilik tudni rólam, hogy bírom a piát, tehát a napi mennyiségem kb. meg sem érződik, teljesen tiszta vagyok.

2016. nov. 3. 12:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
"De, nincs senkivel, semmilyen probléma.Sőt! A probléma a társadalommal van..." - kényelmes dolog a felelősséghárítás, de azt az ellentmondást hogy oldod fel, hogy a (szerinted problémás) társadalom az a (szerinted problémamentes) egyének összessége és összműködése?
2016. nov. 10. 11:54
 22/35 anonim ***** válasza:

Figyelj! A mi kultúránkban, teljesen elfogadott úgy az alkohol, mint a dohányzás. Az utóbbit, csak mostanában kezdik "üldözni".

Na már most, egy olyan kultúrában, ahol mondjuk a vallás valamelyiket tiltja, ott nem is válik szokássá. Most akkor ki tehet arról, hogy hová születik? Ha én gyerekkoromban nem látok dohányzó/alkoholizáló felnőttet, akkor(nagy valószínűséggel)soha nem szokom rá egyikre sem.

2016. nov. 10. 13:11
 23/35 anonim válasza:
Valós a probléma barátom. Privátban írok pár dolgot.
2016. nov. 12. 10:58
 24/35 A kérdező kommentje:

Bocsi mindenkitől, nem bírtam ki, csütörtökön felhúztak és megittam egy deci pálinkát...

Pénteken és szombaton be is rúgtam...

Tegnap gyógyszereztem ezért nem ittam, de reggelről megittam 2 cent Jägert

2016. nov. 15. 09:52
 25/35 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ma reggelről
2016. nov. 15. 09:53
 26/35 anonim ***** válasza:
Ez nagy baj. Kérj segítséget. Ha máshogy nem megy, szakítsd meg a kapcsolatot azokkal, akik akadályoznak a leszokásban. Tönkre fogod tenni az életedet, ha nem szoksz le.
2016. nov. 15. 10:09
 27/35 anonim ***** válasza:
Sajnos késő, a kérdező azóta iszik rendesen és rendszeresen, napi több deci pálinkát, sört, bort, és egyéb töményeket is legurít a torkán napi rendszerességgel. Mindezt 16 évesen. A suliból kifogják rúgni, talán még a szüleitől is elveszik és állami gondozásba helyezik. Szép kis jövő vár rá, sajnos, de ő akarta így.
2016. dec. 9. 20:40
 28/35 A kérdező kommentje:
Uccsó, állj le az anyaggal.
2016. dec. 9. 22:13
 29/35 anonim ***** válasza:
Nekem egy tini-alkoholista ne mondja meg, mit csináljak, és mit ne. Fogadni merek alig várod hogy most szilveszterkor is úgy berúghass, sőt, jobban, mint ahogy szoktál. Ezt úgy nevezik, hogy SZÉGYEN, nagybetűs szégyen.
2016. dec. 28. 14:59
 30/35 anonim ***** válasza:
Elvonóra jársz rendesen öcsipók?
2016. dec. 28. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!