Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Beteg vagyok, elegem van!...

Beteg vagyok, elegem van! Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Gyógyíthatatlan, örökletes betegségem van. Szeretnék normális életet élni, mint mások, de nem tudok. Korlátoz, kínoz, megnehezíti a napjaimat ez a betegség. Csak veszi és veszi el az erőmet és évről évre egyre nehezebb. Tudom, fő az optimizmus. De hogyan? El vagyok keseredve és nem tudom mit tehetnék, hogy jobb kedvre derüljek. Ha most valaki azzal jön, hogy nézzek vígjátékokat, olvassak vicceket meg ilyenek, azon már túl vagyok. Kérlek titeket, annak fényében adjatok nekem tanácsot, hogy gondoljatok bele, a betegágyon fekszem, gyenge és erőtlen vagyok. Hogyan tudnám magamat lelkileg megerősíteni? KÖszi mindenkinek előre is a válaszokat, osszatok tanácsot, mert szeretném elfogadni azokat...

2016. nov. 2. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Van melletted valaki, aki lelki támaszt tud nyújtani?

Teljesen mozgásképtelen vagy, vagy tudsz menni ide-oda, rövid időre?

2016. nov. 2. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen betegséged van?
2016. nov. 2. 11:26
 3/5 A kérdező kommentje:

súlyos szívelégtelenségben szenvedek, nem tudok elmenni otthonról sehova egyedül, csak kísérettel :-(

lelki támasz? nincs.

2016. nov. 2. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is szívbeteg vagyok, de nem még nem olyan rossz az állapotom, csak egyre gyengébb vagyok és fáradékony, emelett krónikus depresszióm és bipoláris zavarom van. Nem is akarok meggyógyulni, prónálok eutanáziát kérelmezni Svájcban. Ott normálisabb eü nézetek vannak mint Magyarországon.
2016. nov. 3. 18:51
 5/5 Roxi8 válasza:
Tudok ajánlani egy facebookos csoportot, már hosszú ideje a tagja vagyok,nagyon megértő és kedves emberek vannak benne,befogadó kis társaság, próbálunk segíteni egymáson,beszélgetünk,tanácsot kérünk és adunk,sok embernek segített már. Ha érdekel, írj priviben és megbeszéljük. Kitartást! ;)
2016. nov. 5. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!