Acetonos, alholo szagu széklet, mitől?
Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban van,már-már minden alkalommal erős aceton/alkohol szagú széklet.Mintha vodkát öntöttem volna a wcbe..Mitől lehet?2016. okt. 31. 19:42
1/5 anonim válasza:
cukorbetegség? Mondjuk nem tudom,hogy a székletre is érvényes-e az acetonos szag, a leheletre viszont igen,az nem acetonos?
2/5 anonim válasza:
Nem lehet,hogy a vizeleted ilyen?
3/5 A kérdező kommentje:
A leheletem csak néha szokott az lenni..
Vízelet meg mindig szagtalan
2016. okt. 31. 22:30
4/5 anonim válasza:
Az aceton a vizeletben szokott megjelenni és/vagy a leheletben érezni a szagát. Olyanről még nem hallottam,hogy valakinek a széklete aceton szagú. Az ilyen tünetek egyébként akkor jelentkeznek,ha a vér vegyhatása eltolódik savas irányba. Ennek oka lehet cukorbetegség,kevés folydékfogyasztás, hányás, hasmenés,nem megfelelő diéta.
5/5 anonim válasza:
Nem fogyókúrázol? Eszel mindent?Iszol eleget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!