Mi lehet a problémám? /véres széklet/
Üdv. Kb. naponta egyszer véresen jön a széklet múlthét szombat óta. Nem igazán törődtem vele, mert nem volt annyira véres, de ma reggel annyira sok vér jött, hogy kb. majdnem elájultam :D. Fajdalmas, amikor jön, és sötétebb a vér... 18/F
+ kérdés, ha esetleg az orvoos elküldene egy másik dokihoz, ahhol meg is néznék, hogy mi van, ott nem gázos, hogy nagyon szőrös vagyok?(Tudom, erdekes, meg hulye kerdes, de erdekelne:D)
A véres széklet nem játék, mindenképp gasztroenterológiai kivizsgálás javasolt! Sürgősen menj el a háziorvoshoz, aki nagy valószínűséggel továbbutal majd.
Lehet, hogy semmiség az egész, de komoly betegség tünete is lehet, mindenképp nézesd meg!
És ne aggódj! MINDENKI szőrös ott lenn, a gasztrodoki pedig millió s*gglyukat látott már, nem fog rácsodálkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!