Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyugtalan láb szindrómára...

Nyugtalan láb szindrómára tudtok hatásos módszert, ellenszert?

Figyelt kérdés
Már régóta küzdök vele, hol erősebben, hol kevésbé jelentkezik. Másfél hete kezdtem el antidepresszánst szedni (escitalopramot), lehet hogy ez felerősítette a problémát? Mi lenne hatásos gyógymód rá?
2016. okt. 22. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Az antidepresszáns felerősíti ezt, nekem is így volt ameddig szedtem. A hatásos gyógymód rá nem az antidepresszáns az biztos.
2016. okt. 22. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Állj fel, járkálj kicsit, mozgasd, csinálj guggolásokat. Én legalábbis ezzel próbálom az enyémeket lenyugtatni (és sajna nálam a karok is érintettek). Neked is Tvnézés közben meg alvás előtt jön esténként? :(

2016. okt. 22. 20:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is főként este jön elő. Most először kezdtem érezni a karomban is. Amúgy azt szoktam h sétálok... Sokszor éjszaka is a szobában, megmozgatom, járkálok. Az antidepresszánst meg teljesen másra szedem csak úgy érzem, hogy azóta rosszabb lett a helyzet. Köszi a választ!
2016. okt. 23. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!