A reflux gyógyítható vagy csak kezelni lehet? A légzési probléma is annak a tünete? Mennyire hatásos ez a gyógyszer?
Nem rég voltam dokinál, és azt mondta refluxom van. Írt fel Quamatelt rá és annyit mondott, hogy szedjem, ha nem javul szedjek többet. Mennyire hatásos az a gyógyszer?
A gyomorégésen és a torokban érzett gombócon kívül van más tünete? Véglegesen elmúlik, vagy csak kezelni lehet?
Előre is köszi mindenkinek!
17/L
Nem, nem voltam, de őszintén szólva attól eléggé félek.
Annyit mondott a doki, hogy ha nem javul hosszú ideig, akkor szedjek 2x2-t, egyébként 2x1-et kell és a gyógyszeres papír szerint 6-12 hétig. A doki nem mondott semmit erről...
Szia!Nekem ejszakankent nagyon nagy fajdalmaim voltak a reflux miatt.2 even keresztul probaltam mindent,orvostol orvosig jartam,gyomortukrozesek,rengeteg gyogyszeres kezeles,de semmi nem hasznalt.
Hallottam a perui kovafoldrol,es miota azt szedem sokkal jobban vagyok.en csak ajanlani tudom! A www.vitalklub.hu-n megtalálod,ha utána akarsz olvasni.
Remelem segit Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!