Irritábilis bél szindromára van gyógymód? Mütét gyógyszer.
Szerintem műteni nem fogják, hisz nincs mit...de vannak különféle bélmozgató tabletták, melyet gasztroenterológus ír fel. Gyógynövényből pedig a kutyabengekérget tudom javasolni, ha szorulásos tüneteid vannak.
Véleményem szerint az emésztési folyamatokban van diszharmónia....azt pedig sem a tabletta, sem a gyógynövény nem oldja meg.
honnan gondolod, hogy ibs-ed van?
Milyen színű a nyelved?
Rózsaszín vagy fehér lepedékes?
Van 100%-os műtéti megoldás, nevezetesen a colostómia. Ezt viszont csak akkor végzik el, ha az IBS már életet veszélyeztet, és amúgyis kicsit túlzásnak érzem...mintha valaki atombombával menne bankot rabolni.
Nekem egy nagyon súlyos, állandó és fájdalmas hasmenéssel járó formája van. Egyetlen gyógyszer segített - a Lopacut. Egy doboz 500 forint, nem vényköteles, és 90%-ban visszaszorította a hasmarsot! Arra ügyelj, hogy mindig szarás után szedd be - 1 vagy 2 szemet, függően attól, mennyire súlyos az IBS-ed. És minden púpolás után be kell szedned, mert a hatóanyag a csokisvirslivel együtt távozik a szervezetedből, tehát ha nem veszel be újabb adagot, a hasmars visszatér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!