Mi baj lehet? Volt már valaki hasonlóan, hozzáértők?
Figyelt kérdés
Egy éve volt egy "idegkimerülés" féleségem... Akkor pár hónapig szörnyen rosszul voltam, az ágybol is alig birtam kikelni. Elötte nagyon sokat idegeskedtem, a doki szerint attól lehetett.. Kaptam vitaminokat, pár honap után úgy ahogy átment, de nem teljesen... Az a helyzet, hogy azóta még ha nem is érzem az idegességet, de valami olyan történik, legtöbbször úgy jön ki rajtam, hogy hányingerem van, reszketek és szörnyen ver a szivem, mellesleg levegőt is alig kapok. Azonban ezek a tünetek nem csak akkor jönnek elő, ha ideges vagyok.. Bármikor... Egyszerüen néha majd megfulladok, hányingerem van folyton, ver a szívem, mint az állat és futni sem bírok már. Lemegyek 40 métert, majd összeesek, szorul a tüdőm. 19 éves vagyok. Voltam pszichiáternél, adott gyógyszert, de nem igazán használt. Nem nagyon tartom normálisnak, hogy ennyi idő után még mindig ilyen intenzívek a tünetek. Esetleg valaki, aki már volt hasonló helyzetben, vagy hozzáértők? Előre is köszönöm!! :)2016. okt. 3. 11:55
1/3 anonim válasza:
Lehet jó lenne nézetned egy térképet,pajzsmirigyet is kérd. De lehet ez akár pánikbetegség is,vagy csak gyengébb,érzékenyebb az idegrendszered. Ezen segíthet a magne b6,sok pihenés,alvás. Próbálj minél gyakrabban olyan dolgokat csinálni,melyeket igazán szeretsz,hogy legyen miből töltődnöd. Ha a laborod rendben,lehet mégis érdemes volna megfontolnod egy hangulat javító
2/3 anonim válasza:
....szedését,persze nem hosszú távon,csak míg valóban szükséges,hogy jobban legyél. Rengeteg ilyen készítmény létezik,biztos lesz olyan,ami beválik neked. Jobbulást kívánok!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!
2016. okt. 3. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!