Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon fejós vagyok! Egy héten legalább 2x fáj a fejem, nagyon szenvedek vele. Nem régiben vettem észre hogy nem tudom tartani az egyensúlyomat séta közben, (megszédülök), beszéd zavaraim vannak, nem tudom kifejezni magam normálisan levert rosszkedvű vagyok, és néha hányingerem is van. Utána olvastam, próbáltam rákeresni, de szörnyű dolgokat dobott ki a net.meg szeretném vizsgáltatni magam viszont nem tudom hogy hogyan is kezdjem. A házi orvom az elzavart azzal az indokkal hogy biztos csak meg vagyok fázva. (Akit ismerek és ebbe a rendelőbe jár kb ugyanezt mondja mindenkinek) hogyan kezdjek neki hova kelk mennem a korházon belül egyáltalán beutaló nélkül mehetek e oda ahol megtudnak vizsgálni? Köszönöm előre is a válaszokat!2016. szept. 28. 13:24
1/5 A kérdező kommentje:
Jajj igen és elfelejtettem ide írni , hogy elfelejtem dolgokat. A közel múltat felejtem leginkább, nem a távolit
2016. szept. 28. 13:26
2/5 anonim válasza:
Menj el újra a háziorvoshoz és mondd el neki az összes tüneted, mondd meg hogy régóta tart és kérd meg hogy adjon beutalót kivizsgálásra.
Meg kellene mérni a vérnyomásod, egy vérkép sem ártana és valamilyen szakorvosi vizsgálat is kellene.
Ha nem hajlandó rendesen megvizsgálni és beutalót adni, akkor szerintem keress egy normális háziorvost, aki alaposabban utánajár a panaszaidnak.
3/5 anonim válasza:
Váltsd háziorvost. Kell egy neurológiai kivizsgálás. Fejfájás, egyensúlyzavar lehetne keringési probléma is, de beszédzavar, hangulatzavar, hányinger már nem. Neurológiai vagy pszichés probléma a legvalószínűbb. Elöl vagy hátul fáj a fejed?
4/5 A kérdező kommentje:
Elöl legtöbször
2016. szept. 28. 21:42
5/5 anonim válasza:
Sürgősen kellene egy koponyaröntgent csináltatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!