Találtam egy csomót az állkapcsom alatt. Mi lehet ez? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ma éreztem meg, hogy az állkapcsom alatt, a bal oldalon van egy borsónyi kitüremkedés. Nem tudom, mi lehet az. Lehet, hogy csak egy megduzzadt nyálmirigy? Fél éve volt egy jóindulatú fültőmirigy daganatom, ezért most már eléggé félek minden ilyen dologtól.
Nyomásra kicsit fáj, de nem annyira, alapból nem érzem.
Segítsetek kérlek! Előre is köszi a válaszokat!
15L
2016. szept. 20. 19:36
1/4 anonim válasza:
Látatlanban senki nem fogja tudni megmondani,hogy mi lehet. Valóban lehet nyálmirigy,lehet nyirokcsomó. Mivel volt az előzmények között az a jóindulatú daganat, menj el orvoshoz!
2/4 AwfulFLo válasza:
Ha nyirokcsomo akkor ne felj mert addig nem jelez betegseget mig borsonyi nagysagu vagy egy picit NAGYOBB
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Egyébként eléggé meg vagyok fázva, szóval gondoltam rá, hogy esetleg e miatt van, de azért kicsit megijedtem. :)
2016. szept. 20. 22:02
4/4 anonim válasza:
Megfázástól lehet, de ha nem múlik menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!