Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Két sör növeli a trombózisvesz...

Két sör növeli a trombózisveszélyt?

Figyelt kérdés
Térdig érő járógipszem van, nincs pénzem a Clexane-ra. Sokat mászkálok vele, mozgatom a lábujjaimat és igyekszem a bokámat is amennyire engedi a gipsz. Nagy gond lenne ha innék két sört?
2016. szept. 15. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem,az alkalmankénti nem nagy mennyiségű alkohol fogyasztás nem növeli,de a rendszeres igen. Viszont sörtől függetlenül nagyon kéne a Clexan!
2016. szept. 15. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Ki írta fel?

Mert ha szakorvos, akkor csak pár száz forintba kerül, talán 900.

Ha csak általános orvos, akkor került több ezerbe.

Nekem is rosszul írták fel a kórházban, mert nem az én dokim írta meg a receptet, hanem rábízta valakire, aki viszont nem olyan kategóriában van, mint ő.

Nekem a gyógyszertárban szóltak, hogy olcsóbban is jogosult lennék rá, ha x írja fel és nem y.

Szóval szerintem nézz utána te is, mert nem véletlenül írták fel.

2016. szept. 15. 12:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Szakorvos írta fel és így is 7700 Ft sajnos. Csak a 4-es olcsó valamiért, azt ki is tudtam váltani de a járógipszhez 6-osat írt...
2016. szept. 15. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:

3: Nekem 10 db-os volt. Az nem került ennyibe teljes áron sem, pedig pár hónapja kellett nekem is :S

Lehet, hogy nem jól írtam, hogy szakorvos vagy akármilyen orvos. A lényeg, hogy a felírástól függ, hogy mennyibe fog kerülni.

2016. szept. 15. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Szólhatnál, hogy adjon másik receptet és újra 4-est írjon fel.
2016. szept. 15. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!