Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fogamzasgatlo onmagaban...

A fogamzasgatlo onmagaban hizlal? Vagy növeli az etvagyat?

Figyelt kérdés

Ha fogamzasgatlo melett neki fogok zabalni, nyilvan hizok... es akkor lessz egy jo urugy,hogy a gyogyszer a HIBAS .

De ha tovabra is normalisa n etkezem es oda figyelek.akkor is hizok a fogamzasgatlotol?

2016. szept. 13. 07:34
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

A fogamzásgátló önmagában semmiképpen nem hízlal, söt "ettöl" csak az hízik, aki nem törödik a kinézetével.

Az, hogy az étvágyat növeli, sem igaz, ezzel is csak azok takaróznak, akiknek eleve nincs önfegyelme, és ez jó ürügy a zabálásra.

Aki figyel, az nem hízik töle, ez csak mese meg kibúvó.

2016. szept. 13. 07:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem mindenki reagál egyformán.

Nekem kb. havi két kiló jött fel tőle, ami első pár hónapban annyira nem is volt feltűnő.

Aztán megpróbáltam leadni, mikor plusz 5 kiló környékén szembesültem vele, hogy szűk a nadrágom. Torna, diéta.

Az eredmény: már csak egy kilót híztam havonta. Hurrá!

Szigorú diéta, mozgás: egyelőre stagnál a súlyom.

A probléma az, hogy a fogamzásgátlót én az endometriózis tüneteinek enyhítésére szedem. Mivel választhatok a fájdalom és a hízás között, marad a fogigátló.

2016. szept. 13. 07:40
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
A fogamzásgátló önmagában vizet tart vissza, valamint mérsékelten növeli az étvágyat is.
2016. szept. 13. 07:53
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Mivel egy álterhes állapotot hoz létre a szervezetben, van akinél megnöveli az étvágyat. Egyébként van aki fogy tőle, mert hányingert, émelygést is okozhat.
2016. szept. 13. 08:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudni kel azt is, hogy folyamatosan iszok valami noveny alapu teat, ami ki tisztit es rendbe tartja az anyagcseremet ...
2016. szept. 13. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!