A fogamzasgatlo onmagaban hizlal? Vagy növeli az etvagyat?
Ha fogamzasgatlo melett neki fogok zabalni, nyilvan hizok... es akkor lessz egy jo urugy,hogy a gyogyszer a HIBAS .
De ha tovabra is normalisa n etkezem es oda figyelek.akkor is hizok a fogamzasgatlotol?
A fogamzásgátló önmagában semmiképpen nem hízlal, söt "ettöl" csak az hízik, aki nem törödik a kinézetével.
Az, hogy az étvágyat növeli, sem igaz, ezzel is csak azok takaróznak, akiknek eleve nincs önfegyelme, és ez jó ürügy a zabálásra.
Aki figyel, az nem hízik töle, ez csak mese meg kibúvó.
Nem mindenki reagál egyformán.
Nekem kb. havi két kiló jött fel tőle, ami első pár hónapban annyira nem is volt feltűnő.
Aztán megpróbáltam leadni, mikor plusz 5 kiló környékén szembesültem vele, hogy szűk a nadrágom. Torna, diéta.
Az eredmény: már csak egy kilót híztam havonta. Hurrá!
Szigorú diéta, mozgás: egyelőre stagnál a súlyom.
A probléma az, hogy a fogamzásgátlót én az endometriózis tüneteinek enyhítésére szedem. Mivel választhatok a fájdalom és a hízás között, marad a fogigátló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!