Ha beveszem a fogamzásgátló első 7 szemét mindig pattanásos lesz az arcom. Miért és miért pont akkor?
Milyet szedsz? Csak mert én is így voltam, először letakarította a hátam, vállam, mellkasom, nyakam (szintén ilyen mély cisztás pattanások) aztán csak a 7-8. szem körül jöttek ki 1-3ilyen újra, aztán 14. szemnél is még mindig rügyeztem, végül a 18-20.szemig jöttek ki folyamatosan (ide 1 év alatt jutottam el...), a 20-22. között lett ismét szebb a bőröm, majd végig a szünetben meseszép volt, eltűntek egy éjszaka alatt is akár!
Kaptam másik gyógyszert (szintén antiandrogént) és annál a 10.szemnél kezdődött a gond és a 19.szemig jöttek ki... Ekkor hüvelygyűrűre váltott a doki és lassan 1 éve tiszta az arcom! A hormonadagolással van ilyenkor gond és azzal hogy túl sok lehet, a tablettánál ugrál a dolog azért 24óránként, plusz a tablettánál gyakoribb az akné mellékhatás amire elvileg kapjuk.. tök jó.
Nekem is az okozta ezt! Basszus :\ elég sokan panaszkodnak rá ezért amúgy. Nálam az volt végül hogy a doki szerint kinőttem az aknét fiatalkoromban és a gyógyszer viszont okozta újra mint mellékhatás már.
Először akkor próbálj meg valami nem antiandrogént kérni a dokitól! Egyébként nem kell tőle félni, olyan mint egy tampon, mindenhol felszívódik és nem érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!