Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Migrén tünetek lehetnek ezek?

Migrén tünetek lehetnek ezek?

Figyelt kérdés

Úgy kezdődik hogy homályosan látok csak közepén tiszta. Ez tart egy ideig. Rossz közérzettel és zavartsággal párosul. Aztán amikor kezd múlni átmegy iszonyú fejfájásba. Szokott még zsibbadni a kézfejem is. Már előfordult belem 4szer fél év alatt.

Azon gondolkoztam hogy ez migrén lehet-e.

Nálatok hogy zajlik le?

2016. szept. 8. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 5-6 eve migrenem van..

Nekem minden nap faj a fejem, van amikor alig veszem eszre, van amikor faj es van amikor annyira faj ,hogy felkelni nem tudok mert sirogorcsot kapok annyira faj a fejem..

Lehet migren, mindenkinel mashogy jelentkezik.. Keress fel egy orvost!:)

Bar en voltam vele orvosnal irtak fel gyogyszereket de egyik sem hasznalt igy elkuldtek kivizsgalasra ahol daganatra neztek meg a fejem..

Elvileg semmit sem talaltak de ugy gondolom,hogy az en fejfajasom nem normalis mar.. De ha az orvos azt mondja ,hogy semmi akkor hiaba allnek le vele 'vitazni' ,hogy ez nem normalis..

Visszaterve ,nekem neha mar hanyingerig elmegy a fejfajasom..

Kezfejem nekem is allandoan zsibbad..

Remeljuk,hogy nem migrened van , jobbulast azert!!:)

( bocsi az ekezetek miatt..)

2016. szept. 8. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek mind lehetnek a migrén tünetei IS. Szóval mindenképpen menj el kivizsgálásra.
2016. szept. 8. 13:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is migrénes vagy és állandó fejfájós. nekem "csak" a sima fejfájásból megy át, sokszor hányással. Háziorvos ad beutalót a neurológiára. Én kaptam migrénre gyógyszert, nem előzi meg, de elmulasztja.
2016. szept. 9. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!