Mire utalhatnak ezek a tünetek?
Hirtelen fellépő fáradtság, étvágytalanság, hányinger, tarkótáji fejfájás, zavarodottság, sírógörcs. Az az érzés, mintha "nem lennék jelen". Nehéz körül írni... Néhány héttel ezelőtt olyan volt, mintha elpattant volna valami a kisagyam területén. Előtte is mindig a tarkómnál fájt a fejem (tompán), de most 3 napja tart.
Kb. 1-1.5 éve voltam neurológusnál, ott nem mutattak ki semmit. Voltam szemésznél (mert évek óra fáj a bal szemem, olyan mintha mögötte egy buborék növekedne, és fejfájás hatására erősödik), de semmi, azt mondták "enyhe kötőhártya gyulladás, használj szemcseppet.".
Pszichológushoz járok egyébként szorongás és kényszergondolatok miatt. IBS-em is van.
Normális válaszokat szeretnék, ha lehetséges...köszönöm.
L/20
Köszi a választ. Régebben azt hittem, pánikbeteg vagyok, de kiderült hogy a rohamaim nem pánikrohamok voltak hanem szorongásos rohamok (negatív gondolatok előzték meg, nem a semmiből jött).
A zavarodottságom is abból fakad szerintem, hogy pl. ha hányingerem van, de mennem kell valahova, akkor félek, hogy nyilvánosan hányni fogok. És ettől a félelemtől teljesen letompul az agyam, vagy nem tudom hogy fogalmazzak. Ilyenkor úgy érzem beszélni se tudnék, hogy elmondjam mi a bajom, nem tudom kifejezni magam.
Ezekkel együtt lehet ez még pánikbetegség? Izzadás, gyors szívdobogás nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!