Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Olyan lehet, hogy csak iskoláb...

Olyan lehet, hogy csak iskolában vagyok büdös?

Figyelt kérdés
Szóval, az iskolában sajnos tavasz óta éreztem magamon szagokat, oszttársaim is mondták hátam mögött,meg előttem,hogy fú de büdös vagy ember...de én nemtudom hogy wtf? mitől? Izzadság nem lehetz,mert egész nyarat végigdolgoztam hosszúmunkásnadrágban, munkásrövidujjuban, és izzadtam mint a ló,mégse éreztem...meg kresz órára is jártam, ott mindig egy csaj mellett ültem, és közel volt hozzám és beszélgettünk is, és nem éreztem én se ,meg ő se mert akk nemhiszem hogy beszélgettünk volna. Meg ahol dolgoztam más házakban, ott se vettem észre,hogy húzták volna az emberek a szájukat vagy valami...segítsetek légyszi :(

2016. aug. 31. 22:30
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Tanulj rendesen és akkor nem kell amiatt izgulnod, meg csak normális jófej barátaid legyenek. És élvezd a sulit, ne ugy menj be, hogy ma biztos nem élem túl. Ha ez sem válik be akkor pszhiholőgus.
2016. szept. 11. 16:16
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem a tanulással van a gond, hanem próbálj már meg úgy végigülni egy órát,hogy tőled bűzlik az egész terem (legalább is te azt hiszed) és rádnéznek az emberek...borzasztó
2016. szept. 11. 16:20
 23/30 A kérdező kommentje:
Ciki lenne, ha facebookon megkérdezném egyik oszttársamat,hogy büdös vagyok-e szerinte?
2016. szept. 12. 18:29
 24/30 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg nyugodtan. De mondjuk lehet, hogy nem lesz őszinte, mert nem akar megbántani. De nemtom, kérdezd meg, és mondd előtte, hogy csak őszintén válaszolhat , vagy sehogy, mert neked ez nagyon fontos és szeretnéd tudni. Szerintem megkérdezheted. Hogyha elő is hozza az osztályban a témát, akkor is szerintem rövid időn belül elfelejtik. Legalábbis ezt, hogy megkérdezted. Vagy én nemtom, lehet, hogy inkább úgy kéne, hogy szia, válaszolnál nekem őszintén egy kérdésre velem kapcsolatban/velem kapcsolatos kérdésre? Vagy nemtom, hogy előbb a kérdést kéne-e feltenni. Szerintem kérdezd meg, azzal picivel szerintem előrébb leszel. De én nemtom mondjuk a dezodor mennyire tudná elnyomni. Meg egyszer anyám vett bátyámnak direkt valami lábszagsprét, azt nem tudom, pontosan milyen volt. De ha te egészségesnek érzed magad, hogy nincsen semmi bajod, és minden nap, vagy legalább két naponta megfürdesz, és a hajad se zsíros, akkor szerintem talán nem teneked van szagod. Esetleg nézd meg, hátha valami kis morzsa megpenészedett a táskádban. Vagy esetleg hogy ilyen ázottruha -szagod van, vagy esetleg cigizős emberekkel jársz egy társaságba, vagy a szalonnasütési-füst esetleg rád szállhatott. Vagy esetleg lehet, hogy a ruhásszekrényed büdi, vagy én nemtom. Esetleg ha nem tudsz kakilni iskolában mert mondjuk nem ülnél rá, és akkor az benned marad mondjuk. De én nemtom, mert nem nagyon értek ilyen dolgokhoz.
2016. szept. 12. 19:52
 25/30 A kérdező kommentje:
Teljesen egészséges vagyok tegnap is 11 órát dolgoztam (víz központ. fűtés és gázszerelőnél) és egyáltalán nem voltam büdös, max egy kicsi izzadságszag...:( Suliban viszont rögtön lehet érezni...:( Szerintem itt vagy egy másik osztálytársam büdös, vagy pszichésen termelek valahogy büdöset (bár ez lehet hülyeség)
2016. szept. 13. 14:40
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

ajaj, nehogy bárkire is ráírj ezzel! a te érdekedbe mondom, hogy nem lenne jó vége ha ráírnál ezzel egy random osztálytársra. 1 ki fog röhögni, 2 másoknak is elmondja és velük is ki fog röhögni, 3 nem fog igazat mondani. sajna ilyenek az emberek nagy része. meg azért képzeld el, hogyha valaki rádírna ezzel, mit gondolnál róla. szerintem azt hogy valami nincs rendben vele:/

szóval szerintem azt hanyagold.

viszont átérzem a helyzeted, velem ugyanez van az elmúlt időkben, viszont a tűrhetetlen meleg miatt, amitől valahogy gondolom jobban izzadok mint a többiek, vagy büdösebbet, és hát kicsit gáz.

neked nem lehet ez mögötte? a meleg? szerintem hordj ujjatlanokat, szellős pólókat. meg hordj magadnál dezodort, és időnként menj be egy wc-be töröld át magad zsepivel vagy wc papírral ahol izzadsz és aztán dezodorozz

és amúgy meg az ember sokszor nem érzi a saját szagát, vagy nem olyan erősen.

(btw ez a kérdés véletlenül nem a tied? http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__8085718-..

2016. szept. 13. 16:30
 27/30 A kérdező kommentje:
Nemhiszem,hogy izzadság. :/ Igen, a kérdés az enyém
2016. szept. 13. 16:38
 28/30 A kérdező kommentje:
Ma majdnem egész nap nem volt tanár és volt időm figyelni a büdösségemre. Arra jöttem rá,hogy 1, ahogy jobban nyomtam a seggem a székhez, nem éreztem annyira,szal lehet,hogy a seggemből jön 2, ha nem ül a közelemben senki, akkor nem vagyok büdös...Utolsó órán fele osztály ablak felől ült, nagyon kis része hátul a középső padsorban, én meg jobb szélen legelöl, és nem voltam büdös egyáltalán, mikor mindenki ment ki és hozták a szelet felém, akkor sem éreztem... A kérdésem az lenne,hogy olyan létezhet,hogy stressz hatására olyan izzadság vagy valami termelődik a seggemben,hogy az lesz rohadt büdös?
2016. szept. 14. 15:45
 29/30 meóó2 válasza:
Szia ugyanezzel a problémával küszködöm ,én is inkább alulrol érzem nálad mi volt ennek az okozója ?
2018. márc. 7. 13:02
 30/30 anonim válasza:
Szerintem lehetséges, mozgás hatására más izzadság termelődik és mondjuk idegesség hatására megint más. Én erre úgy jöttem rá, hogy egyes hónaljdezodorok nem használtak tesin, meg fordítva. Ha nincs hónaljdezodorom nekem csak az alap izzadságom van, de az mindig, így fitness dezodort használok, ami beválik pl melegben is. Próbálj ki több fajtát, amúgy az is lehet, ha lentről jön, hogy gombás fertőzés, a lányoknál észlelhetőek szagok , ez elég érdekes de akár fiú iránti szexuális jellegű probléma miatt is kiválasztódik egy szag anyag, megéri utánna olvasni. Amúgy nálunk a suliba egy elég igényes tanárnőnek vannak érdekes illatai, tömény veríték, szerintem nem tud tenni mit ellene de orbitális. Keress jó izzadásgátlókat. Nem tudom már mennyire aktuális a kérdés, de én is mostanába jöttem rá ezekre a dolgokra.
2018. ápr. 2. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!