Olyan lehet, hogy csak iskolában vagyok büdös?
ajaj, nehogy bárkire is ráírj ezzel! a te érdekedbe mondom, hogy nem lenne jó vége ha ráírnál ezzel egy random osztálytársra. 1 ki fog röhögni, 2 másoknak is elmondja és velük is ki fog röhögni, 3 nem fog igazat mondani. sajna ilyenek az emberek nagy része. meg azért képzeld el, hogyha valaki rádírna ezzel, mit gondolnál róla. szerintem azt hogy valami nincs rendben vele:/
szóval szerintem azt hanyagold.
viszont átérzem a helyzeted, velem ugyanez van az elmúlt időkben, viszont a tűrhetetlen meleg miatt, amitől valahogy gondolom jobban izzadok mint a többiek, vagy büdösebbet, és hát kicsit gáz.
neked nem lehet ez mögötte? a meleg? szerintem hordj ujjatlanokat, szellős pólókat. meg hordj magadnál dezodort, és időnként menj be egy wc-be töröld át magad zsepivel vagy wc papírral ahol izzadsz és aztán dezodorozz
és amúgy meg az ember sokszor nem érzi a saját szagát, vagy nem olyan erősen.
(btw ez a kérdés véletlenül nem a tied? http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__8085718-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!